Puls onsdag 25 mars

Ikväll ska Kommunfullmäktige i Lilla Edet besluta om  försäljning av Hjärtumsskolan, kympa skolan i Västerlanda och stuva om bland barnen och årskullarna. Givetvis finns det föräldrar och barn som inte gillar det här, hör både dom och ansvariga politiker som förklarar varför.

Att vara dansband och kuska runt på vägarna och heta Bhonus, i dessa tider, hur kul e det.
– Det e jättekul säger sångaren i bandet som dyker upp i Puls och pratar om den nya dansbandsluften och nostalgitripper i gamla folkparker.

Nåt som inte är så kul är när en 100-årig epok går igraven när så pappersmaskinen i Håfreströms bruk idag tystnar. Vi är på plats bland vemodig personal och maskiner som idag stängs av för sista gången.

Och självklart som alltid på en onsdag: Kultursnack! Har Tv helt tappat greppet om vad vi vill se eller har vi som inte är nöjda blivit för gamla för dagens utbud? Det är ett av dagens samtalsämnen med gästerna som dyker upp eftr klockan fem.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista