Detta händer i Puls torsdag 26 mars:

När hon var 80 tyckte hon det var dags att skilja sig och leva sitt eget liv. Idag fyller hon 95 och släpper sin tredje bok och hon är full av minnen som hon delar med sig av i Puls såklart. Möt Elsa Johansson från Orust.

Och med tanke på dom bistra tiderna för Saab just nu, hur bär sig en bilförsäljare åt för att sälja en Saab idag. Vår reporter Jesper Larsson har kollat säljargumenten, huruvida han kommer tillbaka med en nyinköpt Saab vet vi inte förrän i eftermiddag.

Många har blivit varslade senaste tiden och nu går en grupp metallarbetare ut med helsidesannonser i tidningarna i ett försök att skaffa nya jobb. Om Isad Merkez förhoppningar om en ny anställning på detta sätt hör du om också.

Och vad gör ett hundben i gapet på en människa? Upphovsmannen bakom verket, konstnären Kent Karlsson hör du också i Puls.

Snart är det ju dags att deklarera och, handen på hjärtat, har du nån gång fuskat när du suttit där med pannan i djupa veck, överdrivit något milantal eller så, eller är du för ärlig för att lura staten, gå in på sr.se/vast och du kan va lugn, ingen ser hur du svarar!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista