1 av 2
Vi diskuterar kött i PULS.
2 av 2
Marit Paulsen.

30/3: Mat i fokus i PULS

I PULS idag pratar vi om mat och framförallt kött. Vi blickar tillbaka mot 1990-talet när Galna ko-sjukan satte skräck i många köttätare. Hur minns vi hysterin idag och hur mycket bryr vi oss om var köttet kommer ifrån?

I programmet idag hör du representanter från Livsmedelsverket och Svenska konsumenter och vi besöker naturligtvis också en charkdisk. Du hör även Marit Paulsen (fp) som tycker att EKO-odlad mat inte hör framtiden till eftersom den är så ineffektiv. Vi ställer hennes åsikt mot EKO-bonden Johan Stegard. Han tycker precis tvärtom.

Förutom det följer vi händelseutvecklingen kring Saab och allt annat som är aktuellt i vårt område.

Programledare: Jesper Larsson och Stefan Elofsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".