Puls 15 april

I Puls debatterar våra lokala riksdagsledamöter Peter Jonsson (s) och Lars-Arne Staxäng (m) den omdiskuterade vårbudgeten som presenterades idag. Det sker efter klockan 16:00.

I Kultursnack efter klockan 17:00 kommer Andreas T Olsson och Ulrica Wallin på besök. De tar med sig varsitt ämne till programmet. Ett ämne som också kommer diskuteras är våra olika uttrycksformer i form av bloggar, Facebook och Twitter på nätet – och i viss mån också sms.

Men vi börjar dagens Puls med att diskutera det näst intill obefintliga intresset för valet till EU-parlamentet.  Det gör vi med Ingmar Dahlqvist från Internationalisering i Fyrstad som kan det mesta om EU.

Vi ringer också upp linjespelaren Elin Enhörning inför Kroppskultur Dams så viktiga kvalmatch ikväll. Matchen spelas mot Tyresö i Agnebergshallen och gäller fortsatt existens i elitserien.

Programledare är Jesper Larsson och Jörgen Winkler.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".