Detta är innehållet i Puls torsdag 28 maj

Puls fortsätter att leta jobb till dig som söker ett nytt. Idag med hjälp av Bengt Lind och Lars Johansson från Arbetsförmedlingen och vi har också med oss Sunitha Wilhelmsson från Trollhättan som varit arbetslös sedan december och som gärna vill ut på arbetsmarknaden så fort som möjligt.

Utbyggnaden av E6:an genom Bohuslän försenas ytterligare och nu är det tidigast 2013 som hela sträckan kan vara motorväg.  Vägbygget genom Världsarvsområdet i Tanum är flaskhalsen.

Puls fortsätter att fråga ut kandidater från olika partier som ställer upp i EU-parlamentsvalet och idag är det Magnus Jacobsson från kristdemokraterna som får svara på våra frågor.

I Puls Utblick efter fem kan du höra KG Westerberg som är verksamhetschef för Sveriges Radios utvecklingshjälp till radiostationer i nya demokratier. Hör hur hjälpen går till i bland annat Mongoliet och Namibia.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista