Tisdag 13 oktober: Sportsnack hittar en ny förbundskapten

I Puls idag slår vi upp portarna för en ny programpunkt med arbetsnamnet Speakers Corner. Eftersom tystnad råder från många anställda i offentlig sektor i Sveriges kommuner; anställda vågar inte prata med media eller ifrågasätta politiska beslut, så vill vi uppmana alla att säga sitt hjärtas mening i Sveriges Radio Väst!

LKN Industriautomation i Göteborg ska förse Saab Automobile i Trollhättan med sammanbyggnadsutrustning för kommande bilmodeller. Den ordern är värd 100-150 miljoner kronor och säkrar cirka 100 arbetstillfällen inom verkstads- och ingenjörssektorn i Västsverige.  LKN:s vd Lars Karlsson medverkar i Puls 15.05.

Psykiatrin inom NU-sjukvården skär ner med ca 20 miljoner. En av avdelningarna för äldre psykiskt sjuka, 70 eller 71 på Uddevalla sjukhus, kommer att läggas ner, erfar SR Väst. I Puls hör du ansvarig politiker om följder för patienter och anställda.

I Sportsnack tar vi spekulationerna om ny förbundskapten, efter Lars Lagerbäck, för svenska landslaget i herrfotboll ett steg vidare. Det finns ett antal tänkbara efterträdare, men dagens panel med författaren Hans-Eric Engquist, TTelas sportchef Toni Andersson och SR Västs sportchef Bengt Israelsson tar diskussionen ett steg längre!

Programledare: Elisabeth Cederblad och Stefan Elofsson

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".