1 av 2
Anneli Axon.
2 av 2
Kim Anderzon. Foto: Lars Pehrson / SvD / SCANPIX.

Onsdag 14 oktober: Kim Anderzon firar 40 år på teaterscenen


Skådespelaren Kim Anderzon spelar teater i Uddevalla den här veckan och kommer till Puls studio som gäst. I år är det 40 år sedan hon debuterade som skådespelare på Pistolteatern.

Ikväll möter Sverige Albanien i kvalet till fotbolls-VM men det vill mycket till för att Sverige ska ta sig vidare nu. Ett halmstrå är om Malta slår Portugal.

Rädda Barnens anställda lever gott på höga löner, kör runt i dyra bilar; Idag rapporterar GP om ett utlandskontor där dom anställda haft enorma förmåner. En tidigare chef, Elisabet Brunnberg Johnsson, säger till GP att hon avråder bekanta att skicka pengar till Rädda Barnen. Puls söker Rädda Barnens ledning i Västsverige för en kommentar om de här uppgifterna.

I dag presenterades vilka bidrag som tälvar i Melodifestivalen nästa år. Ett av bidragen är skrivna av Anneli Axon från Orust.

I dagens kultursnack hör du Andreas T Olsson och Bente Hjelm.

Programledare: Elisabeth Cederblad och Stefan Elofsson

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".