Torsdag 15 oktober: Jobbing med fokus på utlandet

I dagens Jobbing i Puls har vi bjudit in Arne Arwidsson, specialist på arbetsmarknaden i andra länder. Platsförmedlarna Lars Johansson och Bengt Lindh är som vanligt med i programmet och letar jobb åt dej som ringer in.

En 80-årig man som kom in till akutmottagningen på Uddevalla sjukhus med misstänkt stroke fick vänta fyra timmar på en läkare. Mannen dog senare på akutmottagningen. Chefläkare Ulf Almkvist medverkar efter klockan 16.00 för att svara på frågor om hur akutvården fungerar.

Efter klockan 17.00 är det premiär för Speakers Corner. vi presenterar ett urval av de tankar och synpunkter som kommit till vår insändartelefon: 0522 133 33.

Uddevalla centrum är dåligt anpassat för funktionshindrade. Vår reporter Emil Björklund har varit ute och shoppat tillsammans med Gunhild Andersson, ordförande i DHR i Uddevalla.

Programledare: Elisabeth Cederblad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".