1 av 2
Stefan Edman Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX
2 av 2
Julmust på glasflaska 2009 är oviss

16/11 Köpenhamnsmötet kan bli fiasko


Vad kan hindra klimatmötet i Köpenhamn från att bli ett fiasko? Hör miljödebattören och författaren Stefan Edman från Ljungskile i PULS.

I PULS möter också dagens gäst: Lisbeth Johansson, skådespelare på Regionteatern, sedan femton år. Hon oroas av nedskärningar på kulturens område och att Regionteatern ska sluta spela teater för vuxna.


Det har stormat rejält kring statliga Vattenfall, och alla turer har fått energibolaget att skynda på arbetet med att hitta en ny vd efter Lars G Josefsson. I dag presenterades Vattenfalls blivande vd, norrmannen Öystein Löseth. Karl-Erik Olsson informatör på Vattenfall i Trollhättan kommenterar den nye vd:n i PULS.


Julmusten
hotas av akut flaskbrist. Det råder akut brist på 33 centiliters glasflaskor som behövs för julmust. Hör Cecilia Giertta, vd för branschorganisationen Sveriges Bryggerier, i PULS.

PULS - måndag - med Lars Gunnar Övermyr.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".