Puls torsdag hos Räddningstjänsten i Munkedal

Räddningstjänsterna har mycket att göra just nu. Storbrand i Strömstad i förra veckan,  minröjning i Göteborg idag- och så alla levande juleljus som orsakar brandlarm under advent. Puls sänder från räddningstjänsten i Munkedal idag.

Hur ska vi klä oss till julens alla fester? Vilka färger är det som gäller, hur ska man se ut för att matcha skinkan och granen? Puls’reportageteam har tagit pulsen på julmodet i Trollhättan idag.

Design är också något som är viktigt för näringslivet. Vårt reporter Charlotte Andersson är på designmässa i Bengtsfors idag.

Efter 16 handlar det om olyckan i Göteborg imorse när en fiskebåt av misstag tog iland en mina in till kajen i centrala stan. Och detta är en ständigt orosmoment för yrkesfiskarena. Detta diskuterar vi med bland andra Peter Olsson, fiskare på Smögen, som själv har fått både minor och torpeder i trålen. Han kommer till studion, och Puls hör du mellan 15 och 16:45. Programledare är Jörgen Winkler och Hesam Akbari 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".