Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Bocuse d'Or

Silber bei der Koch-WM

Publicerat torsdag 27 januari 2011 kl 12.54
Tommy Myllymäki. Foto: Laurent Cipriani/Scanpix.

Der Schwede Tommy Myllymäki hat bei der Koch-WM im französischen Lyon am Mittwochabend die Silbermedaille erhalten. Myllymäki zauberte verschieden Menüs mit unter anderem Schottischem Seeteufel, Lamm und Zabaione auf den Tisch, im Kampf um den Bocuse d’Or, der nach dem französischen Meisterkoch benannten Auszeichnung. In diesem Jahr dominierten nordische Köche den Wettbewerb. Es gewann Dänemark vor Schweden und Norwegen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".