Tekno Nyårsdagen 19.03, 2 januari 01.15

Den 31 december är en onsdag, men Tekno utgår den dagen. Däremot sänder vi två andra program, som är repriser på nyårsdagen 19.03 och natten till 2 januari.

Den 1 januari 19.03 repris från 2008-11-05

Hur snabbt är grannens bredband? Ny funktion på bredbandskollen.se ger dig svaret. Tekno provlyger ”luftens Ferrari”, eller helikpter 15 som flygvapnet kallar den. Växlat hjul till rullstolar – vi hör om det senaste inom rullstolsteknik.

Den 2 januari 01.15 repris  från 2008-10-08

Fyrhjulingen – leksak eller arbetsredskpa? Nu görs en krafsamlign för att få ner antalet olyckor och styra upp den vildvuxna fyrhjulingsmarknaden. Två timmar till Göteborg och Sthlm-Malmö på drygt 2,5 timme blir det, den dag höghastighetstågen blir verklighet.

Tekno 7 januari – teknikåret 2008.

Det blir som vanligt en återblick på den gångna teknikåret. Teknos redaktörer Johan Thorstenson och Per Gustafsson samtalar med facktidningsjournalisterna Martin Appel, Pc för alla, Mats Lewan, Ny Teknik och Lasse Swärd DN Motor.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".