Emil vid pianot

P4 Extra 26 oktober

De skyller på varandra, de två misstänkta för mordet på en 18-årig tjej i Höganäs 1998. Det är ett par blodiga byxor som varit avgörande när historien nu har nystas upp (13.00).

Jättebebisarna blir allt fler. Sen sjuttiotalet har det blivit dubbelt så många barn som väger över fem kilo när de föds (13.15).

Reporäntan höjdes imorse, och vi frågar en familjeekonom hur hög räntan kan tänkas bli och när det är dags att binda sina lån (13.30).

I natt kommer att fläkta till rejält i stora delar av landet när det kraftigaste ovädret sedan stormen Gudrun gör entré. Du hör de tre stora kraftbolagen i landet som har höjt beredskapen och kallat in extra folk, SMHI ger dig också den senaste prognosen (14.45).

Vissa artister menar att musik på nätet är en styggelse men Emil Svanängen har byggt hela sin karriär genom internet. Han säljer sin musik själv, via nätet förstås. Han spelar live i P4 Extra (14.00).

Den 7 november är det kongressval i USA. Vår korrespondent Thomas Nordegren åkte till Mineapolis i Minesota där en muslimsk demokrat ser ut att blir den första muslimen amerikanska kongressen (14.15).

Hon har gjort succe med Real Group. Nu släpper Margareta Bengtsson en soloplatta (14.30)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista