P4 Extra 7 november

Att prata i mobiltelefon samtidigt som man kör bil är inte så farligt som tidigare forskning påstått. Det hävdar tre svenska forskare. En av dem förklarar mer i dagens P4 Extra. (13.10)

Varje dag blir tusentals barn kontaktade på nätet av män som vill utnyttja dem sexuellt. Nu lanseras en ny tjänst på webben som ska hjälpa barn att ta reda på vem de egentligen chattar med. (13.20)

Inte ens tre pappor av hundra tar ut hälften av föräldraledigheten. På Gotland är det så få pappor som gör det så att det inte ens syns i statistiken. (14.15)

I sju år levde Umeåborna i rädsla för Hagamannen. Journalisten Terese Cristiansson har skrivit en bok om hur en våldtäktsman påverkade en hel stad. Hon kommer till studion. (14.05)

I USA är det kongressval idag. Om demokraterna går framåt så mycket som siffrorna antytt så kan president George Bush nästan helt förlora makten över politiken. (13.35)

Ett av Bush uppmärksammade beslut som president var att stoppa anslagen till stamcellsforskning. Nu har forskare kommit på ett nytt sätt att ta fram stamceller, genom att korsa människor och kor.
Hur etiskt är det - hör debatt i dagens program. (14.35)

Om president Bush får tid över kan han åka till San Diego Zoo och hälsa på koalaungarna Teddy och Freddy. Vi träffade dem strax innan de packade ihop det viktigaste och lämnade Skansen och Sverige.

Alltihop i P4 Extra med Christer Engqvist!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".