Caj Karlsson

P4 Extra 9 november

När 15-årige Kristian från Jönköping kom ut med att han är bisexuell började mobbningen i skolan. Och från läraren fick han inget stöd. Nu reagerar lärarfacket i Jönköping.
Vi pratar också med Friends, som jobbar mot mobbning. (13.10)

Det pratas mycket om att jobben flyttar utomlands, men så himla många jobb är det faktiskt inte som försvunnit till andra länder visar en ny undersökning. (13.20)

De två poliserna som besköts av en mördare har rätt till skadestånd, tyckte både tingsrätten och hovrätten. Men brottsoffermyndigheten tänker inte betala ut pengarna eftersom poliser får räkna med att bli beskjutna ibland. (14.35)

Britterna är några av Europas värsta miljöbovar. Men nu ska även de lära sig att leva miljövänligt. Och i Nairobi i Kenya pågår det stora miljömötet om det omdiskuterade Kyotoprotokollet. (13.35)

Du hör också kaptenen från fartyget Finnbirch som sjönk mellan Öland och Gotland förra veckan. Han räddades av ytbärgare. (14.15)

Visrockaren Caj Karlsson spelar live i studion. (14.05)

Ingrid Bergman berättar om bilresan hem till sverige och hur hon och maken Roberto Rosselini hyllades av vinkade människor längs vägarna sommaren 1953.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".