Tårtor orsakade magsjuka. Foto: Daniel Roos/PrB

P4 Extra 10 november

Prinsesstårtorna från bageriet i Uppsala innehöll vinterkräksmitta. 55 personer blev sjuka och en 86-åring dog. Konditorn som bakat tårtan hade sjuka barn hemma.
Hur skyddar man sig från sånt, undrar vi. (13.10)

Malexandermördaren Jackie Arklöv står inför rätta igen, åtalad för att ha torterat och misshandlat människor under sin tid som legosoldat i den kroatisk-bosniska armén. Det är första gången som ett sånt fall tas upp i svensk domstol. (13.20)

Många anställda på Samhall känner sig svikna när företaget byter inriktning från verkstads- och industrijobb till att bli mer ett bemannings och tjänsteföretag.
Samhall har statens uppdrag att bland annat anställa människor med funktionshinder. Företagets ansvar diskuteras i dagens program. (13.35)

För en dryg månad sen började Isabella Jernbeck sitt nya jobb som riksdagskvinna för moderaterna. Vi hör hur det går för henne i maktens korridorer. (14.05)

Det handlar också om hur man firar Mårten utan gås. För det är ont om gäss i Sverige. (14.35)

Vi tar också reda på varför hockeylaget Timrå går igång på män som klär sig i kvinnokläder. Laget ska nämligen sponsra en uppsättning av musikalen I hetaste laget. (14.15)

Sen avslutar vi storstilat med veckans Lelle Printer och hans senaste telegram! (14.45)

Alltihop i P4 Extra, med Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".