1 av 3
Tvillingarna Siri och Isak Aycox
2 av 3
Patrik Isaksson
3 av 3
En fredagsglad programledare!

P4 Extra 17 november

Flickor fortsätter vara bättre än pojkar i skolan, visar en ny stor undersökning från Skolverket. Men flickorna mår sämre än pojkarna. Vi pratar med elever och med Skolverket. (13.05)

Patrik Isaksson tar med sig gitarren och spelar live i vår studio! (14.05)

Var tionde LO-medlem funderar på att lämna facket, med anledning av höjningen av a-kasseavgiften. Vad ska facket göra nu? (13.05)

Premiären på nya James Bondfilmen har givit britterna agentfeber. För allra första gången har två agenter från underrättelsetjänsten MI6, alltså verklighetens Bondar, låtit sig intervjuas. (14.20)

I Nosaby utanför Kristianstad finns barnen som förundrar forskarna. Tvillingarna Isak och Siri är en på miljonen - den ena mörkhyad, den andra ljushyad! (13.25)

Dessutom hör du en rapport från Gällivare där tomtar från hela världen samlats för vinterspel. De ska tävla i grenar som grötätning och skorstensklättring för att utse årets tomte. (14.35)

Sen får vi förstås en färsk sändning från Lelle Printer! (14.45)

Alltihop i P4 Extra med Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".