Ernst Billgren, inte bara konstnär

P4 Extra 21 november

Mer än 20 år efter mordet på Olof Palme så kan utredningen ha gjort historiska framsteg idag. För nu har man hittat det så kallade Mockfjärdsvapnet, som man länge har sett som ett troligt mordvapen.
Hör Palmeutredaren Stig Edquist från förmidddagens presskonferens i polishuset i Stockholm. (13.10)

Men hur tar man reda på om det här vapnet är det som Palme sköts med? En vapenexpert hjälper oss att reda ut. (13.20)

Tjejer som gör lumpen utsätts för grova sexuella trakasserier, säger den avgående ordföranden för Värnpliktsrådet. Hör henne och försvaret diskutera i programmet. (13.35)

Ernst Billgren fortsätter vägra vara bara konstnär. Han har regisserat tv-serien AK3 som är ett rafflande drama om hur konstvärlden styrs av en hemlig grupp pampar som inte skyr några medel. Idag kommer han hit. (14.05)

Svenska folket har störst förtroende för IKEA. Men Sveriges Radio är god tvåa, visar årets upplaga av den så kallade förtroendebarometern. 
Vi tar hit radiochefen själv, Peter Örn, och frågar honom vad vi på SR ska göra för att toppa listan. (14.45) 

I dagens P4 Extra hälsar vi också på hos Magnus Karpe och hans familj som följde med när Konsumentverket inledde flytten från Stockholm till Karlstad i våras. (14.15)

Orsa spelmän låter fiolerna prata på nya skivan, som är deras första på åtta år. Vi har träffat dem. (14.35)

Alltihop i P4 Extra med Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".