P4 Extra 27 november

Den varma hösten har gjort att många fåglar som borde ha flugit till varmare trakter har stannat. Ornitologer är både glada och oroliga över att flyttfåglarna inte har kommit iväg ännu. Hör Lars Lindell, ordförande i Sveriges Ornitologiska förening.

På 70-talet var Cat Stevens en av världens största artister, med hits som Moonshadow, Morning has broken, Can’t keep it in och Wild world. Men Cat Stevens blev muslim, bytte namn till Yusuf Islam och la ner musiken helt. Ända tills nu då han är tillbaka med ny skiva. I dagens P4 extra berättar han själv varför han lämnade musiken, varför han kommer tillbaka och om hur svensk han känner sig - han har ju pluggat i Gävle!

I Hedemora är många chockade idag efter att en 18-åring erkänt att det var han som dödade sina föräldrar. P4 Extra har besökt Hedemora och 18-åringens skola 

Den är för gammal, trist och säljer för dåligt. Det är vad Samhalls ledning tycker om den logotype som funnits på skyltar och prytt arbetskläder hos dom funktionshindrade i många år. Inom kort lanseras det statliga förtaget sin nya logo som tagits fram med hjälp av PR-byråer och kostat miljontals kronor. Ledningen är entusiastisk och tror att lanseringen av det nya varumärket ska ge företaget nya kunder men många anställda är kritiska.

Idag presenterades den stora psykiatriutredningen som vill att regeringen satsar 800 miljoner kronor per år i sju år på psykvården

Vi pratar dessutom med Sverker Olofsson, som leder det femhundrade avsnittet i PLUS ikväll.