P4 Extra 4 december

Att företag som driver offentlig vård gör en vinst är inget problem menar den borgerliga regeringen, som i dag skickar ut ett förslag på remiss om att avskaffa stopplagen i sjukvården. Men kritikerna menar att plånboken kommer att avöra vem som får vård.
Hör socialminister Göran Hägglund (kd) och Mona Sahlin (s) i debatt. (13.10)

De har redan haft superhitar utomlands, men Rednex bangar inte den svenska Melodifestivalen heller. Idag kommer det svenska countryrockbandet till studion och spelar live! (14.05)

Många svenskar som upplevde flodvågskatastrofen för snart två år sen mår fortfarande dåligt, visar en ny studie. Men få har sökt hjälp inom psykiatrin, istället har de fått hjälp av närstående och vänner. (13.20)

Det är lätt att låna pengar idag - bara ett mejl eller sms för att få låna flera hundratusen kronor, utan säkerhet. De med ekonomiska problem är de som lånar mest. Vi hjälper dig hitta rätt i lånedjungeln! (13.35)

Chiles fd diktator Augusto Pinochet vårdas för en hjärtinfarkt. Han anklagas för tortyr, mord och kidnappningar under sitt styre efter militärkuppen 1973. Hur påverkas chilenarna, både i Chile och de som flytt till Sverige, om han dör? (14.35)

Dessutom hör du en ny författarkrönika med Christina Herrström. (14.45)

Alltihop i P4 Extra, med Christer Engqvist!