P4 Extra 8 december

En kvinna som blir misshandlad bemöts väldigt olika av sjukvården i olika delar av landet, visar en ny undersökning. (13.15)

Frans är tillbaka. Den coole lille killen som sjöng om Zlatan i somras. Nu har han gjort en hel skiva och ska få göra en massa kul saker, som att bo på hotell. (14.05)

Appropå lyx så har vi besökt dagiset där trötta föräldrar kan få med sig en färdiglagad middag hem på fredag kväll. (14.35)

Veckans hjälte heter Patrik Littman. Igår räddade han livet på två män som kört av vägen och kraschat med bilen upp och ner i vattnet. Patrik berättar själv i P4 Extra. (13.35)

Det kanske inte är årets roligaste fest, men tjusig är den och välplanerad. Vi har träffat en av de väldrillade servitörerna som ska se till att inte kungen får korven i kronan eller att drottningen får dressing i dekolletaget. (14.15)

Om man jobbar i rymdbranschen vet man att så här är det ofta, säger Christer Fuglesang som inte alls är besviken över att det inte blev någon uppskjutning inatt. 
Alla vi andra som känner oss lite dragna vid näsan kan behöva några tips från en mental coach. (13.10)

Vi bjuder också på Lelle Printers alldeles egna Fuglesangsång. (14.45)

Alltihop i P4 Extra med Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".