P4 Extra 12 december

SSU-ordföranden Anna Sjödin kommer inte få sitt fall prövat av hovrätten. Domen mot henne från tingsrätten står alltså fast och nu återstår att se om hon kan sitta kvar på ordförandeposten i ungdomsförbundet.
Hör flera distriktsordföranden i SSU. (13.10)

Västsverige står under vatten. Och SMHI har höjt vädervarningen till nivå 3, som är den högsta nivån och som betyder att det kan vara farligt för både allmänheten och viktiga samhällsfunktioner.
Vi blöter ner fötterna och ger dig koll på läget. (13.20)

För de vuxna socialdemokraterna handlar det mest om vem som ska bli ny partiledare. Sahlin eller Jämtin. Eller Wallström, men hon sa ju nej så sent som igår. Fast folk har ju ändrat sig förr. (14.35)

Enligt plan- och bygglagen ska fastighetsägare ta bort alla hinder på trottoarer och andra ställen så att funktionshindrade lättare kan komma fram. Till 2010 har de på sig, sen ska det vara klart. Men arbetet går för långsamt, tycker Boverket. (14.35)

Det har gått precis 25 år sen filmen Göta Kanal gick upp på biograferna. Igår var det stor galapremiär i Motala för uppföljaren, Göta Kanal 2. Med Loffe förstås. (14.25)

Idag ska för första gången en domstol avgöra om ett dataspel är för våldsamt för att få spelas i Sverige. När spelet visades i Helsingborgs tingsrätt sprutade blodet... (13.25)

Allt i P4 Extra med Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".