P4 Extra 20 december

När hyresvärden fick veta att hyresgästen var rom bytte han ut låset och sa upp kontraktet. Den gravida kvinnan och tre barn blev hemlösa. Nu stäms värden av DO. (13.00)

I flera kommuner har det blivit så rörigt efter valet att det inte bedrivs någon politik alls. Därför vill några införa nyval i kommunerna, så att man kan rösta igen om politiken låser sig helt. (13.15)

Avtalsrörelsen som väntas bli den tuffaste på länge. LO har gått ihop med gemensamma krav och chefen för Svenskt Näringsliv har uttalat sig om att svenska chefer tjänar för dåligt. Hör båda sidor om hur det kommer att gå. (13.30)

I Årjäng i Värmland drogtestas gymnasieelever. Den som vägrar blir avstängd. Men så får man inte göra, tycker Lärarförbundet. Hör också elevers och rektors åsikt. (14.30)

Inte ens några da Vinci-koder hjälper oss i sökandet efter den svenska fiskpinnens vagga. Följ med på en smått hisnande resa... (14.00)

Och så besöker vi Bulgarien, som har mycket korruption och organiserad brottslighet att rensa upp inför EU-inträdet i januari. (14.00)

Julen närmar sig och i Vitryssland hörs studenterna öva svenska julsånger. (13.30)

Dagens Christer handlar om vad Fuglesang och hans kolleger egentligen arbetat med i rymdstationen, förutom att promenera i rymden och äta geléhallon som svävar fritt. (13.00)

P4 Extra med Christer Engqvist.