LaGaylia Frazier sjöng live i P4 Extra 10/1

P4 Extra 10 januari

Personer som är direkt olämpliga för yrket lyckas ta sig igenom utbildningen och bli poliser. Det går att stänga av elever men det görs nästan aldrig. Polisintendent Ingmar Bergman, ansvarig för disciplinärenden inom polisutbildningarna i Sverige kommer till P4 Extras studio.

Aldrig förr har dom borgerliga partierna fått en sån positiv valbevakning av medierna som under det senaste valet. Medieprofessor Kent Asp har för nionde valet i rad analyserat mediernas nyhetsrapportering.

Bilister och cyklister kan inte samsas och få vet vilka trafikregler som gäller visar ny avhandling.

LaGaylia har tröttnat på att sjunga andras låtar hela tiden och kommer nu med en egen skiva. Hon besöker P4 Extra hit sjunger live.

Gunnar Malmberg har kartlagt hur äldre och yngre bor i Sverige - i förhållande till varandra. Och det dom har upptäckt är att många äldre numera bor NÄRA sina vuxna barn - jämfört med när urbaniseringen och landsbygdsflykten istället ÖKADE det fysiska avståndet mellan barn och föräldrar.

Onsdagskrönikören Mats Barre funderar kring dom ensamma flyktingbarn som kommer till Sverige

Beatles slog igenom i Hamburg och en av klubbarna som Beatles spelade på är legendariska Star Club på Reeperbahn. Nu har Star Clubs grundare Horst Fascher kommit ut med en självbiografi som blivit en bästsäljare i Tyskland.

Programledare Lotta Jernström

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".