P4 Extra 29 januari

Statsministern lämnar Täby och flyttar in i Sagerska palatset. Lyssna på P4 Extra så hör du varför Fredrik Reinfeldt, Filippa och barnen tänker flytta in i residenset! (14.45)

Livet på landet kan inte vara bara lövsus och sädesfält som böja sig för vinden - 30% av bönderna har nämligen hörselskador! (13.10)

Vad händer med den som drar fram skeletten ur garderoben? Peter Rost förlorade sitt jobb på läkemedelsbolaget Pfizer när han kom med kritik. Nu har han skrivit en bok om vad som hände sen. (14.10)

Orkar vi bry oss om tsunamibanden och det som eventuellt finns där? Enligt nya uppgifter visar banden att statssekreterare Lars Danielsson ljugit, men vad får det för konsekvenser?
Hör Lotta Gröning, Aftonbladet och Anders Jonsson, Expressen. (13.20)

Han skrev en bok med samma handling som da Vinci-koden, två år innan den kom ut! Nu är han aktuell med thrisllern Vargtimmen, som ska filmas i Sverige. Norske författaren Tom Egeland gästar oss. (13.35)

Fredrik var med på ett av tunnelbanetågen som terrorbombades i London 2004 då 52 människor dog och över 700 skadades. Nu rivs minnena upp när bombdåden avhandlas i rätten. (14.30)

Om de varit amerikanska poliser hade Lotta och Pontus fått sparka in dörrar dagarna i ända. Tur att de går inåt! Men i Sverige öppnas ytterdörrar utåt - vi vet varför. (14.20)

Lyssna på P4 Extra, med Lotta Jernström och Pontus Enhörning.