P4 Extra 21 februari

Det är stora skillnader i priset för tandvård i Sverige. Mellan två tandläkare i samma stad som har sin praktik på samma gata kan det skilja flera tusenlappar för samma behandlingsåtgärder.  Det visar en granskning som P4 Extra gjort. Se hela undersökningen här.

Det har blivit svårt för flyktingar att få ut ett svenskt id-kort efter att reglerna på Svensk Kassaservice har ändrats vid årsskiftet. Det har bland annat drabbat trebarnsmamman Viyan Hisham Ka-lil som bor i Malmö - hon har inte kunnat gå till läkaren.

I dag, onsdag, fyller Zimbabwes president Robert Mugabe 83 år, vilket anhängarna vill fira genom att samla ihop tiotals miljoner kronor för en stor fest. Samtidigt skakas Zimbabwe av den ena strejken efter den andra, där lönekraven är 400 procent. Vincent Dahlbäck rapporterar i P4 Extra

Benskörhet kan kanske botas med mediciner som används av reumatiker visar ny forskning. Vi pratar med Ingrid Bergström, Kvinnohälsan, Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge.

Hanne Boel kommner hit och sjunger (hoppas vi, flyget är försenat men hon hinner nog)

Du frågar - vi svarar. Idag om vilken stad som är den rondeltätaste.

Författarkrönika med Sara Kadefors

Snöstormen drar fram över södra Sverige. SMHI ger oss det aktuella läget!

P4 Extra med Lotta Jernström

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista