P4 Extra 23 februari

Snöovädret har hindrat många i södra Sverige från att komma till jobbet. Men den som lyder uppmaningen att inte ge sig ut på vägen utan stanna hemma får bekosta det själv. (13.20)

Helena Josefsson har körat åt Per Gessle, släppt två skivor med bandet Sandy Mouche - nu kommer hon ut med en soloskiva - idag sjunger hon live i P4 Extra. (13.30)

Resistenta bakterier, som ingen medicin biter på, är ett stort hot mot folkhälsan. Men intresset för att ta fram nya mediciner är litet. (14.15)

Dags igen för snor i skägget och rimfrost i näsborrarna - äventyraren Ola Skinnarmo ska ut på nya strapatser. (14.35)

I dag börjar Vasloppscirkusen i Dalarna - runt 45 000 personer beräknas åka skidor i olika lopp de närmaste tio dagarna. Vi kollar läget i blåbärssoppeland. (13.10)

Storumans kommun funderar på att baka in den alltmer kända orten Tärnaby i kommunnamnet. Man vill dra fördel av storheter som Ingemar Stenmark, Anja Pärson och Jens Byggmark. (14.50)

Dessutom får vi en rapport från Gävle där den sista deltävlingen i Melodifestivalen hålls. Kan en gammal Uggla hoa till? (14.45)

Alltihop i P4 Extra med Lotta Jernström.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista