P4 Extra 26 februari

P4 Extra fortsätter sin granskning av tandvården.

I förra veckan rapporterade vi att det går att spara tusentals kronor på att jämföra priserna hos tandläkarna. Nu öppnas alltfler lågpriskliniker runt om i Sverige. Men är de lika billiga som de påstår i sin marknadsföring?

P4 Extra har granskat City Dental, den klinik som var först i landet med lågpristandvård. (14.10)

En gång var han stjärna i populära A-Teens. Men nu är det dags för solokärriär för Amit Paul, som spelar live i P4 Extra. (13.35)

Den svindelmisstänkte Joachim Posener som sägs vara hjärnan bakom den så kallade Trustorhärvan gör nu upp i godo med Trustor som får ungefär en och en halv miljon kronor. Gunnar Lindstedt, som skrev boken Svindlande affärer: historien om Trustor är med i P4 Extra. (13.20)

Sveriges kommuner har fått i uppdrag att räkna hur många alpackor, kameler, lamor, dromedarer och jakar som finns inom kommunens gränser.
Vi hör Anna Ljung, som föder upp jakar, alpackor och kameler på sin gård uttanför Eslöv. (13.10)

Det har gått snart trettio år sedan den svenska mansrörelsen startade men än i dag lever en stereotyp bild kvar av vad män och manlighet är för något.
Idéhistorikern Helena Hill har precis doktorerat och berättar om vad som hände med velourpapporna. (14.35)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista