Brasse och Annika aktuella i het fars

P4 Extra 10 april

Varje år dör ungefär 12 skoteråkare och två av tre tre är alkoholpåverkade. Nu vill Vägverket testa alkolås på skotrar. (13.10)

Så här års byter många båtar ägare. Ett sätt för säljaren att göra båten mer attraktiv för köparen och kanske få bättre betalt är att piffa upp den lite extra den inför försäljningen. P4 Extra har intervjuat Sveriges kanske enda båtstylare och kommer med tips. (14.45)

I Ryssland ökar alkoholkonsumtionen kraftigt och förutom vodka dricks det numera mycket öl och vin. Nu diskuteras reklamförbud för öl men starka ekonomiska intressen säger nej. (14.35)

I dag startar det dokumentärprojektet ”Att åldras i Sverige”. Äldre i fyra svenska städer ska under våren få möjlighet att berätta om sin situation, berättelser som ska reslutera i såväl radio- som TV-dokumentärer. Projektledaren Stina Gardell berättar i P4 Extra om det unika projeket. (14.20)

Stor succé och slutsålda hus i Göteborg - nu är det dags för Stockholm. Det handlar om farsen ”Otroligt het” med bland andra Annika Andersson och Brasse Brännström som kommer till P4 Extras studio. (13.35)

Arbetslösa som är över 50 år känner sig ofta diskriminerade när de ska söka jobb. Men nu har Annelie Wallman, 56 år och  arbetslös från Örgryte, startat ett upprop mot åldersdiskrimineringen på svensk arbetsmarknad. (14.15)

Allt i P4 Extra med Lotta Jernström

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista