P4 Extra 16 april

Budgetpromaden är genomförd och riksdagsdebatten slut när P4 Extra tar vid. Vi pratar med en familjeekonom, vi hör vinnare och förlorare och får en analys av Ekots inrikeskommentator Inger Arenander. (14.30)

Snart den här - mygg-och knottsäsongen. Men nu finns en maskin som suger åt sig blodsugarna och som sägs vara bra för miljön. I Åre har den testats med framgång. Här om maskinen som kan komma att rädda extra utsatta ställen från den sedvanliga invasionen av mygg och knott. (13.10)

24 år gammal och kvinna - och sportkrönikor på en av Sveriges största dagstidningar. Möt Anja Gatu som börjat på nytt jobb på Sydsvenska Dagbladet. (13.30)

Stockholm-Paris på under sju timmar med tåg? Ja, det kanske inte är så långt borta. Sveriges Radios korrespondent i Paris, Alice Petrén, har åkt tåg i över 500 km/h. (14.15)

Så här års är det många båtägare som undrar vilken bottenfärg de ska välja utan att vara miljöbovar. Nu finns en färg som ska vara både bra för miljön och inte locka till sig oönskade inkräktare. Reportage i P4 Extra.

Och i dag går starten för äldredokumentärerna i P4 Extra. Under ett par veckor hör vi äldre från runtom i Sverige berätta från sina liv. Först ut är Anna i Norrbotten som berättar om sin bror. (13.50). 

Allt i P4 Extra med Lotta Jernström och Pontus Enhörning

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista