Skådespelaren Johan Rabaeus läser upp böcker

P4 Extra 18 april

I Blekinge kan personalens tofflor på Blekingesjukhuset ha slagit ut elektronisk utrustning vid flera tillfällen. En säkerhetsrisk, säger verksamhetschefen som nu vill stoppa tofflorna. Vi hör också vad personalen och företaget som importerar tofflorna säger. (13.10)

Brottsförebyggande Rådet, BRÅ, annonserar nu efter folk som fuskar med A-kassan. P4 Extra undrar hur många som hört av sig och varför BRÅ gör så här. (13.20)

Nu ska ljudboken precis som musiken ta steget från CD-skivan till en datafil som vi kan lyssna på i våra datorer eller mobiltelefoner. Reportage och samtal med en av dom mest populära uppläsarna av ljudböcker, skådespelaren Johan Rabaeus. (14.10)

Alexander är 33 år som varannan vecka lever med sina två söner. De veckorna han har barnen är väl ok, men resten av tiden våndas han mest över sin situation utan jobb och med en värdelös utbildning - allt medan ex-frun gör superkarriär och ser ut att lyckas med det mesta. Daniel Möllberg har skrivit en bok om den ensamstående pappan och kommer till P4 Extra i dag. (13.35)

Vi berättar också om vad som händer i Ecuador, som nu ska få ny grundlag. Frågan är om presidenten kommer att bli alltför mäktig.

Och i dag är det onsdag och författarkrönika - Åke Edvardssson berättar bland annat om sin tid som arg, ung man.

Detta och mer i P4 Extra med Lotta Jernström som programledare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista