1 av 2
Amnestys ordförande Lise Bergh i P4 Extra
2 av 2
Linda Haglund ger ut bok om att må bra

P4 Extra 19 april

I många kommuner arbetar förskolepersonalen i sina egna kläder som ofta smutas ner av snor, kiss, färg och lera. I Rättvik i Dalarna försöker nu kommun och fack bli överens om arbetskläder till personalen. Vi hör också om hur förskolepersonalen i uppländska Tierp fick igenom sina krav på arbetskläder. (13.15)

I nästan sex år fick en kvinna och hennes två söner hjälp av en rektor och en kvinnojour att gömma sig. I dag börjar  rättegången i Eksjö mot de som hjäpt mamman. P4 Extra rapporterar från Eksjö. (13.10)

Hon har varit ställföreträdande JämO, varit anställd som statssekreterare och har företrätt Sverige i EU, FN och andra internationella organ. Nu blir Lise Bergh generalsekreterare i Svenska Amnesty. (13.35)

Det sipprar ut allt fler detajler om det som kallas Sveriges hittills största insiderhärva -bland annat låg en halv miljon kronor gömda i en bilbarnstol. I dag begärs de två huvudmisstänkta i den stora insiderhärvan häktade. (14.15)

Hon är en av de berömda ”56:orna” och en av Sveriges mest framgångsrika sprinters genom tiderna. Nu kommer hon med en bok om att må bra både fysiskt och mentalt. Linda Haglund kommer till P4 Extra i dag. (14.35)

Gösta Lindmark från Harads är 83 år och drabbades nyligen av en hjärnblödning. För en månad sedan vaknade ha upp. (14.45)

Detta och mer i P4 Extra med Lotta Jernström och Pontus Enhörning.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista