Skivaktuella pudlarna Jakob och Kicken

Glenn Hysén kryper, avgörande renbetesdom och The Poodles

P4 Extra onsdag 19 september

Det finns finns fler hot mot våra datorer än någonsin, det hävdar antivirusföretagen. Och virusmakarna har ändrat inriktning - förr ville man mest förstöra och skapa kaos - nu vill man komma åt våra pengar utan att vi märker det. Reportage i P4 Extra (13.15).

Ska renägarna få rätt att använda sig av privata marker nära kusten när renerna inte kommer åt föda i fjällen? I dag kommer hovrättens dom i det uppmärksammade Nordmalingsmålet. Rapport från hovrätten i Umeå (14.35).

”Om Rosenborg tar poäng av Chelsea ska jag krypa 12 mil”. Så sa TV-expertkommentatorn Glenn Hysén i går. Men Rosenborg tog poäng och hur ska Glenn göra nu? Vi hör också Steffo Törnquist, som en gång fick äta upp en hatt efter ett aningen vidlyftigt löfte (13.10)  

Dom som ser ut som pudlar och heter helt logiskt The Poodles. Två av medlemmarna i hårdrocksbandet som ställde upp i melodifestivalen gästar P4 Extra i dag (13.35).

I London är det modevecka och Sveriges Radios korrespondent kollar in det senaste och hetaste - bland de allra hetaste finns en svensk designer (14.45). 

Och så får vi svar på varför vi säger God jul men glad påsk (14.05).

Programledare i dag Marika Rennerfelt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista