Glad Peter Le Marc hos P4 Extra

Burma, Peter Le Marc och kriminella gäng

En munk har dödats och flera människor har skadats. Svenska diplomaten Liselott Agerlid är på plats i Rangoon. Och Jan Hodann på Asienprojektet på Palmecentret har tittat närmare på juntan i Burma. (13.10)

Nästan hälften av alla föräldrar känner skuld för att dom tillbringar för lite tid med sina barn. Och dom som har högst utbildning är också dom som har allra mest dåligt samvete visar ny undersökning. (13.25)

Musikern Peter Le Marc kommer ut med en ny platta idag - efter flera års tystnad. Mer om det berättar han när han kommer till P4 Extra idag. (13.35)

Om självförtroende handlar författaren Åke Edwardsons krönika. Här på webben kan du lyssna på hans tidigare krönikor. (14.15)

De kriminella gängen har blivit alltfler. Men vad gör polisen? Rikspolischefen Stefan Strömberg svarar. (14.30)

Boxaren Anna Ingman ska göra proffsdebut på stor boxningsgala på fredag. I P4 Extra berättar hon varför hon bytte balettdansen mot boxning. (14.45)

Detta och mer i P4 Extra med Marika Rennerfelt som programledare och Pontus Enhörning som studiokompis.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista