Bokaktuella Belinda Olsson med yngsta barnet

Gilla chefen och må bra, Belinda Olsson och kattmärkning

P4 Extra torsdag 4 oktober

Om du har förtroende för din chef så mår du bättre. Det visar trendanalysföretaget Kairos futures nya undersökning där 7 000 personer mellan 30 och 50 år i sex länder tillfrågats om vad som har betydelse för välmåendet. (13.10)

Vänsterpartiet vill ta bort lagen som säger att gifta par med barn under 18 år måste vänta i sex månader innan skillsmässan kan vinna laga kraft. Det vill inte kristdemokraterna. Debatt i P4 Extra (13.15).

Belinda Olsson kommer nu med sin andra bok om Agata Hansson, den nyblivna småbarnsmamman som har lite svårt att tacka nej och sätta gränser. Boken heter ”Otrogen på öppen gata” och Belinda Olsson kommer till vår studio (13.35).

Varför får vi gåshud när vi hör bra musik? Det är dagens fråga som vi reder ut (14.05)

Venezuelas president Hugo Chavez är ständigt i ropet. Nu kommer han med ny skiva! Hur pass gränslös är denna president som ju också vill införa en egen tidzon bara för Venezuela? Samtal med Sveriges Radios Latinamerikakorrespondent (14.15).

För exakt 50 år sen sköts den första satelliten upp i rymden av ryssarna och rymdkapplöpningen var i gång.  Rymdexperten Sven Grahn gästar P4 Extra.

Å så här på Djurens dag pratar vi om hurvida det är en bra idé att märka alla katter.

Detta och mer i P4 Extra med Marika Rennerfelt som programledare och Pontus Enhörning som studiokompis. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".