Skivaktuella Staffan Hellstrand hos P4 Extra

Audition för hotelljobb, Björnjakt och Dianautredning

I Stockholm söker ett nytt hotell 200 nya medarbetare. Men i stället för vanliga anställningsintervjuer får de sökande göra en audition på 2 minuter framför en jury. Men det här gillar inte facket (13.10).

I förmiddags sköts den björn som i går misstänks ha dödat en jägare i utanför Valsjöbyn i Jämtland. Men är det rätt björn som har skjutits? (13.20).

I Storbrittanien pågår nu den fjärde utredningen om prinsessan Dianas död i Paris för tio år sen. Det hela beräknas kosta de brittiska skattebetalarna 140 miljoner kronor. Men vad kan ännu en utredning komma fram till och får vi någonsin reda på hela sanningen om vad som hände? (14.15).

Musikern Staffan Hellstrand är kanske mest känd för sin hit ”Lilla fågel blå” och sitt stora fotbollsintresse. Han spelar live i P4 Extra (13.35)

I dag tillkännagavs ännu ett Nobelpris - det i fysik som går till en fransk och en tysk forskare. P4 Extra tar hjälp av Vetenskapsradion som förklarar vad deras upptäckt innebär (14.35). Vi får också reda på hur pengarna betalas ut och hur mycket en svensk prisvinnare skulle betala i skatt (14.45)

Marika Rennerfelt är programledare och Pontus Enhörning studiokompis.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".