Glad Elisabet Carlsson hos P4 Extra

Är Maud verkligen Maud, Elisabet Carlsson och Baskien

P4 Extra 10 oktober

Det var inte Maud Olofsson utan hennes pressekreterare Lisa Wärn som chattade med Aftonbladets läsare. Men det fick chattarna inte reda på. P4 Extra går på centerpartiets nya linje och låter imitatören Rakel Molin svara på frågor till Maud(13.10).

I Sveriges Television ska en jury på tre personer utse den bästa av tio personer som bill bli programledare. Den som vinner får en egen prat-show i SVT. Aktuellts nyhetsankare Anna Hedemo är en av dom som ska vara med och träna dom nya talangerna. Hon och Peter O Nilsson, t f programchef på SVT, kommer till P4 Extra i dag (13.15).

Elisabet Carlsson, kanske mest känd från filmen ”Grabben i graven bredvid”, är extra mycket i ropet nu med filmen ”Järnets Änglar Black Island sisters” och snart kommer TV-serierna ”Isprinsessan” och ”Predikanten”, med Elisabet Carlsson  i huvudrollen (13.35)

Det har återigen blivit oroligt i Baskien. Hur stark är seperatiströrelsen ETA är en av frågorna vi besvarar (14.15)

Nobelpriset i kemi går i år till Gerhardt Ertl, Tyskland. Medarbetare på Vetenskapsradion kommit hit och förklarar vad han prisas för (14.35)

Bröstcancerkampanjen Rosa Bandet får stor uppmärksamhet. Men Röda Bandet, som vill öka vårt medvetande om HIV, är inte lika känd (14.45)

P4 Extra med Marika Rennerfelt och Pontus Enhörning.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".