Nationalarenanamn, Miss Li och Kinakongress

Idag blev namnet på Sveriges nya nationalarena i fotboll officiellt - det blir Swedbank arena. Hör hur Fotbollförbundet försvarar namnet och vad fotbollsforskaren Torbjörn Andersson tänker om detta (13.10).

Hon heter Linda Carlsson och kommer från Borlänge. Som Miss Li har hon gett ut tre skivor på ett år och nobbat att vara med i Lars Winnerbäcks namn. Hon gästar oss i dag (13.35).

I dag delas ekonompriset till Alfred Nobles minne ut. Liksom nobelprisen handlar det om 10 miljoner kronor. Vi får en direktrapport från presskonferensen (13.45).

I dagarna håller Kinas kommunistparti sin 17:e partikongress. Sveriges Radios Kinakorrespondent Hanna Sahlberg har koll på vad den innebär (14.15).

Personliga tränare och folk som hjälper att shoppa kläder har funnits ett tag. Nu finns även en personlig hälsoshopper. Latifa Lindberg berättar vad hennes jobb går ut på (14.35).

Kurslitteraturen på universtiet och högskolor är skriven mest av män och verkar också vända sig mest till män. Bland annat har juridiska institutionen i Uppsala fått kraftig kritik för att vara alltför gubbig. Debatt i P4 Extra (14.40).

Vi ska också lära oss mer om hagel i ”Du frågar, vi svarar” i P4 Extra med Marika Rennerfelt som programledare och Pontus Enhörning som studiokompis.