TV4-hångel, Wei-Wei och bästa idrottsbortförklarningarna

P4 Extra 25 oktober

Bilderna på TV4s politiske reporter Anders Pihlblad som pussar moderaternas statssekreterare Ulrika Schenström väcker många frågor i dag. Tex hur nära relation kan en journalist ha med den som man ska granska egentligen?(13.10)

400 000 svenskar är med i Facebook på Internet. Men hur mycket vet de som går med om vad det innebär för deras personliga integritet att lägga ut bilder osv? EU-organanet Enisa medverkar. (13.20)

Hon har sålt 200 miljoner skivor och är gigantisk i hemlandet Kina. Men i Sverige, där hon numera bor, är hon i det närmaste okänd. Möt och hör Wei Wei (13.35).  

Det blir Mikael Nykvist och Noomi Rapace som  får huvudrollerna när Stieg Larssons Milleniumserie filmatiseras. Självklart pratar vi med dem (13.45).

Ryssland låter inte Sverige skicka valobservatörer till parlamentsvalet i december. Hur mycket fnurra på tråden är det i de rysk-svenska relationerna? (14.15).

”Det är alldeles för mycekt sport i idrotten”. Det blev vinnaren i tävlingen ”Bästa bortförklaringen i idrottsvärlden”. Lasse Anrell, som satt med i juryn, är med i P4 Extra (14.45).  

Vi träffar också dokumentärfilmaren Tom Alandh som kommer med nya film på SVT (14.30).

Anna-Karin Andersson är programledare och Pontus Enhörning studiokompis dagens P4 Extra.