Jazzens Rigmor Gustafsson i P4 Extra 30/10-07

Foppa i Tre Kronor, Rigmor Gustafsson och räntehöjning

Tre Kronors förbundskapten har tagit ut Peter ”Foppa” Forsberg till Karjala Cup - detta trots att ”Foppa” inte ens spelar i något lag just nu. Bengt-Åke Gustavsson är med i Dagens P4 Extra(13.10)

I dag kom beskedet att Riksbanken återigen höjer styrräntan - nu är den 4,0 %. Dags att binda sina lån eller ha is i magen? Anders Andersson från Privata Affärer medverkar (13.20)

För några veckor sen skulle jazzsångerskan Rigmor Gustafsson vara med i P4 Extra. Men då tappade hon rösten. Nu har hon hittat den och sjunger live(13.35).

Hur kan två personer som inte träffat varandra tidigare båda snabbt komma fram till att de inte gillar varandra? Dagens ”Du frågar, vi svarar” handlar om personkemi (14.05).

I Tyskland vill socialdemokraterna införa 130 som maxgräns på Autobahn (14.15).

Det är höstlov för många skolor och det handlar Sara Kadesfors krönika om i dag (14.20).

Kriminellas revansch i samhället, KRIS, fyller 10 år och vi träffar en av grundarna (14.35).

En enda person från Haiti kan vara ursprunget till hela den världsomfattande spridningen av HIV/AIDS hävdar en amerikansk forskargrupp. Hur är detta möjligt undra vi ocjh får svar från Smittskyddsinstitutet (14.45).

Detta och mer i P4 Extra med Marika Rennerfelt och Pontus Enhörning.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".