Operasjungande Paul Potts är gäst i P4 Extra

Ulrika Schenström, Monopolkamp och Burma

P4 Extra 1 november

Kampen om Monopolbrädet! Det klassiska brädspelet Monopol ska få ett nytt utseende i en specialversion. Svenska städer ska pryda spelplanen istället för klassiska gator som t ex Norrmalmstorg. Skellefteå har något otippat tagit ledningen. Vi pratar med Per Lindström, webbredaktör på skelleftetidningen Norra Västerbotten om lokalpatrioterna och med Björn Lindberg, programledare på Radio Stockholm där lyssnarna engagerat sig.

Ulrika Schenström avgår! Vi pratar med Christian Ekström, PR-konsult på Sund Kommunikation om hur Reinfeldt skött det hela och med Ekots Fredrik Furtenbach om vilka konsekvenser avgången får.
Vi finns också på plats i riksdagen när statsministerna svarar på frågor om det hela.

Operasensationen Paul Potts vann den stora talangtävlingen i Storbritanien förra året och idag besöker han oss.

Burma - vad händer nu? Vi har träffat Aung Moe Zaw, som är ordförande för Democratic Party for a New Society - vad man kan kalla dom burmesiska socialdemokraterna. Han lever nu i exil i Thailand.

Buzzador säljer varor genom att ge gratis varor till dig eller mig och sen ska vi berätta om varan för våra vänner och bekanta. Vi pratar med Buzzadors VD och med prästen Annika Borg som är lite skeptisk till att vårt umgänge med vänner ska bli en plats för reklam.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".