1 av 2
Juanes hos Marika och Anna-Karin
2 av 2
Cyndee live i P4 Extra

Juanes, Cyndee Peters och finska vänner.

Måndag 5 november

Enligt tidskriften Time Magazine är han en av världens 100 mest inflytesrika människor och han är en av de allra största stjärnorna i den latinska musikvärlden. Men det är inte bara musiken han engagerar sig i. Möt Juanes från Colombia, som förutom att kamma hem grammisar också är aktiv i kampen mot landminor och AIDS/HIV (14.35).

Under helgen avslöjades att Fredrik Reinfeldts nye statssekreterare anlita svart bygghjälp och Stockholms före detta finansborgarråd haft svart städhjälp i 13 år.  Men hur påverkas vi av att makthavare fuskar? Tycker vi att det är mer ok att anlita svart hjälp om minstrar och andra högt uppsatta gör det? (13.10)

Löss är inget trevligt men tyvärr finns dom. Men var kommer de i från? Svar i dagens ”Du frågar, vi svarar” (14.05)

Varannan svensk gärna vill ha en finländsk vän, medan bara var tionde finländare vill skaffa sig svenska vänner. Varför är det så här? Pressrådet Dan Ekholm på finska ambassaden hjälper oss att bena ut detta. (13.20)

Hon ger hundratals konserter varje år och är kanske mest känd för att sjunga gospel. Men på nya skivan finns även vaggvisor. Cyndee Peters kommer till P4 Extra (13.35).

Detta och mer i P4 Extra med Marika Rennerfelt som programeldare och Anna-Karin Andersson som studiokompis.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".