Bob Hansson

Balimöte, Bob Hansson och EM-boll

Måndag 3 december

I dag börjar FN:s stora klimatmöte på Bali i Indonesien, ett möte som samlat 10 000 delegater från hela världen.  Meningen är att man ska börja förhandlingarna om ett nytt avtal som ska ersätta Kyotoavtalet. Men kommer man att komma överens? (13.15).

I går var den återigen på plats, julbocken i Gävle. Sedan 1966 har den brunnit 22 gånger. Men numera är den indränkt i flamskyddsmedel. Är detta bra eller dåligt för Gävle? (13.10).

Han är en av våra mest kända poeter. Men nu kan han även skriva romanförfattare i sitt cv. Bob Hansson kommer till P4 Extra (13.35).

Det blev jämnt i folkomröstningen i Venezuela där folket sa nej till president Chavez förslag om ny författning. Vad händer nu i landet och hur reagerar Chavez? SR’s medarbetare i Latinamerika, Lars Palmgren medverkar (14.15).

Hon förlorade två av sina barn och sin man i tsunamin. Nu kommer Malin Sävstam till P4 Extra och berättar om sin bok om hur man överlever sorgen (14.35). 

Nu har den presenterats - den officiella fotbollen som ska användas i EM i juni!  Den stora nyheten är att ett mästerskap nu för första gången ska spelas med en knottrig boll (14.50).

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".