Robert Wells& Robert Bronett

Bragdguld, Robert x2 och jeans

Tisdag 4 december

Anja Pärson blev i dag historisk då hon för andra året på raken fick SvDs bragdguld . Det pratar vi självklart om i P4 Extra (13.10). Anja intervjuas på sitt hotell i Aspen i USA av Radiosporten  (13.45).

Svenskarna är ett skvallrande folk och vi gillar att prata om vad våra grannar fått betala för sitt hus, vad de jobbar med. Men vi gillar också att prata nedvärdernade om grannar som inte hejar när man möts eller som inte har koll på husdjuren(13.10).

Robert Wells och Robert Bronett har något i hop - nämligen en cirkus! I dag gästar de P4 Extra (13.35).

Nu är omröstningen om vilka städer som ska vara med i den nya versionen av Monopol klar. Och det blev inte Stockholm som ersätter Norrmalmstorg som den dyraste rutan att hamna på (13.50). 

I USA har debatten om kriget i Irak fått en annan ton de senaste månaderna i och med att antalet döda amerikanska soldater per månad har minskat. Och det här kan påverka presidentvalskampanjen (14.15).

Den klassiska klagomuren verkar vara  historia och dom missnöjda konsumenterna hittar numera varandra på internet. Nu börjar allt fler företag också möta sin kunder på samma sätt (14.45).

Vår författarkrönikör Sara Kadefors tar återigen bladet från munnen och nu avslöjar hon att hon i själva verket är en mes! (14.20).

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".