1 av 3
Julhandeln pågår för fullt men Svenskt Näringsliv tycker att vi borde handla ännu mer
2 av 3
Blir man inte lite sugen på att gäspa nu?
3 av 3
E-type besöker P4 Extra

Köttfärs, E-type och shopping till döds?

P4 Extra 12 december

Vi i Sverige är överdrivet förskitiga när det gäller köttfärsen och kritiken mot ICA är till stor del obefogad. Det säger Expressens krönikör Marie Söderqvist i dagens program. Vad säger Livsmedelsverket om detta? (13.15)

I dag börjar fredsasamtalen mellan palestinier och israeler i Jerusalem. En av de stora knäckfrågorna blir bosättningarna på ockuperad mark. Reportage och samtal med vår mellanösternkorrespondent Cecilia Uddén (14.15)

Storstockholms lokaltrafik, SL, har åkt till Norrland för att träna snöskottning. Vi undrar hur och varför (13.10).

E-type - Marin Eriksson - kommer till P4 Extra i dag! (13.35).

Varför smittar gäspningar? Det svarar vi på i dagens ”Du frågar, vi svarar” (14.05).

Att shoppa är bra för själen, för dom fattiga och för planeten! Det är budskapet i en annonskampanj som Svenskt Näringsliv lanserar nu inför jul. Men inte alla håller med. Debatt mellan Svenskt Näringsliv och miljöpartiets Per Bolund (14.35). 

Å så undrar vi vad Aftonbladets nye chefsredaktör, Jan Helin, ska göra för att vända den nedåtgående trenden för Skandinaviens största papperstidning (14.45).

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".