Johan Hagelbäck förklarar hur humor fungerar

Oväder, "porrbilder" och Riokarnevalen.

Ovädret Tuva är på väg in över Sverige. Vi får en prognos inför och en rapport från en bekant resenär. (13.10)

En omtvistad fotoutställning har nått Alingsås. Porr ska inte ställas ut med kommunala pengar menar Kristdemokraterna. Konst ska utmana våra värderingar säger konsthallschefen. (13.20)

Sveriges mest kända arkitekt heter Gert Wingårdh. Han har ritat Stockholms största hotell som snart invigs. Hör vad han tycker om att riva gamla hus. (13.35)

Finns det verkligen något p-vaktbolag som har anställda på provisionsbasis? Du frågar, vi svarar på dagens fråga. (14.05)

Den traditionella karnevalen i Rio de Janeiro inleds på lördag och håller på en hel vecka. Hör Peter som har åkt dit för att bara uppleva denna tillställning, som egentligen är en tävling där sambaskolorna tävlar mot varandra. (14.15)

Året är relativt nytt och då måste alla fågelskådare med kryss-ambitioner börja om igen. Vi har följt en av få kvinnor som är en riktigt hängiven fågelkryssare. (14.22)

Imorgon inleds en filmfestival i Stockholm som bara ska visa humoristiska filmer. Johan Hagelbäck kommer till studion och talar om vad som egentligen är humor tillsammans med Popcornfestivalens projketledare. (14.35)

Vem blir nästa stora TV-stjärna? Igår sändes andra delen i SVTs serie och två av finalister berättar om sina framtida medieambitioner. (14.45)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".