1 av 3
Sökandet efter 10-åriga Engla fortsätter
2 av 3
Dags för vårstädning kanske? Det kan vara kul att städa!
3 av 3
Carina Berg flyttar in hos kändisar - hur är hon som sambo?

Försvunna Engla, Carina Berg och OS-fackla

Måndag 7 april

Tioåriga Engla från Stjärnsund i Dalarna är försvunnen - sedan halv tre i lördags har ingen sett till henne. Polis, hemvärn och frivilliga har sökt men hittills utan resultat. Vi får en rapport från sökandet och hör hur polisen tänker lägga upp det fortsatta spaningsarbetet.

Carina Berg har flyttat ifrån sin sambo Kristian Luuk och in hos Lasse Berghagen men i dag flyttar hon in i P4 Extras studio - Carina Berg är vår gäst i dag!

Det blev stökigt när OS-facklan var i Paris i dag när tusentals personer protesterade mot Kinas Tibet-politik. Den olympiska facklan släcktes, placerades i buss, tändes igen, släcktes och tändes igen. Detta trots att den enligt fransk polis skulle skyddas ”som ett statsöverhuvud”. 

Står det ett sällskapsspel i din bokhylla? I så fall är chansen stor att du har en del av Dan Glimnes hjärna i ditt hem. För det är inte bara poker han ägnar sig åt, Dan Glimne är också speluppfinnare och han gästar P4 Extra i dag.

Det är dags att röja undan lite hemma - dags för vårstädning!. Estrid Bengtsdotter som skrivit boken ”Städa” tipsar om hur vårstädningen blir roligare.

Vi ska också prata med Mark Levengood och 80-årige Barbro Thörnelöf, som just nu hårdtränar inför senior-VM i simning.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista