Hon knuffades framför bussen - dog Retorikexpertern om förstamajtalen Striptease i radion

Igår eftermiddag omkom en kvinna i 25-årsåldern när hon blev påkörd av en buss i centrala Lund. Flera personer bevittnade vid hur två män puttade henne framför bussen och sedan hur dom sprang därifrån.

SMHI varnar för höga vattenflöden på många håll i landet. Vårfloden kan i år bli ännu värre än översvämningsåret 1995. Vi kollar läget med SMHI och pratar med Dag som 1995 kämpade för att rädda sitt hus i Värmland

Så här på första maj blir det ju en hel del tal. Däför passar det ju bra att vi har besök av retorikexperten Göran Hägg.

Det är snart ett år sedan den 4-åriga brittiska flickan Madeleine försvann från ett hotell i Portugal. Finns det en chans att hon hittas vid liv eller stämmer misstankarna om att hennes föräldrar dödat henne?

Vad gör en moderat en dag som denna. Vi kollar vad Per Schlingman, partisekreterare för Moderaterna, det nya arbetarpartiet gör.

Strippa i radion - går det? Vi gör ett försök i alla fall när Michelle lär ut dom mest sensuella rörelserna.

Det blir dessutom vintips med Carl Jan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".