1 av 2
Thomas Bodström. Foto Malin Rudblom/Scanpix
2 av 2
Rånare går i väg med väska efter bankrån i Charlottenberg.

Brutala bankrån, Thomas Bodström och försvunna Nathalie.

20-åriga Nathalie har varit försvunnen sedan i torsdags. Och polisens arbete med att undersöka vad som kan ha hänt henne fortsätter. Hör det senaste i utredningen.

Igår blev två banker brutalt rånade i Charlottenberg. Vi talar med ett av de vittnen som såg de maskerade gärningsmännen. Rånen i går är bara två i mängden. Hittills har över 50 banker rånats under året. Thord Modin, chef för rikskriminalpolisens underrättelsetjänst, förklarar vad det beror på och hur man kan minska antalet bankrån.

Advokaten och före detta justitieministern Thomas Bodström är gäst i dagens program.

90-åriga Arvid har varit gift och levt tillsammans med Inger i över 60 år. Men nu får de inte längre bo tillsammans. Inger ska till ett äldreboende och där finns det inte plats för Arvid.

Filmfestivalen i Cannes pågår för fullt. Vi får en rapport därifrån och hör bland annat hur de svenska filmerna som visades där igår togs emot av publiken.

Och så talar vi om potensproblem och ger dig bästa tipsen om hur du som har svårt att få stånd kan få fart på kärlekslivet.

Dessutom hör du om pappa Kalle som inte fick döpa sin son till Pripps.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista