Misstänkt hatbrott i Stockholm - 15 döda efter bombattentat i Istanbul - Triple&Touch gästar studion -

28 juli

Minst 16 människor omkom vid ett bombattentat i Istanbul i Turkiet under söndagskvällen. När människor började samlas efter en första bomb detonerade en andra sprängladdning, kraftigare än den första. Vi får en rapport direkt från Istanbul.

Hon är 1,56 - i passet står det 2,70! Vem ansvarar för felaktiga pass och hur allvarligt är det? Hör Angelica Olsson som upptäckt att hon är drygt en meter längre i passet än i verkligheten.

Ken Wennerholm och Göran Rudbo från Triple&Touch gästar studion.

Två homosexuella män attackerades i Stockholm i natt. Polisen betecknar det inträffade som ett hatbrott. Blir hatbrotten vanligare i och med EuroPride?

Två personer dog efter ett blixtnedslag utanför Ludvika igår. Hur skyddar vi oss på bästa sätt när åskovädret slår till?

1976 tog han OS-guld i landsvägscykel. Med knappt två veckor kvar till OS i Peking pratar vi med Bernt Johansson. Vad minns han från Montreal 1976?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista